dinsdag 23 oktober 2012

Nicolas Cage in christelijke apocalypsfilm



Acteur Nicolas Cage (Lord of War) gaat de hoofdrol spelen in een filmadaptatie van de 'Left Behind' boekenserie. Deze boeken beschrijven in zestien delen het einde der tijden vanuit een christelijk oogpunt. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Left Behind is al eerder verfilmd, met
Kirk Cameron ('Growing Pains') in de hoofdrol. De christelijke boekenserie en de low budget verfilmingen met Cameron zijn vooral populair bij een specifieke doelgroep. Het is nog de vraag of het thema aanslaat bij een groter publiek.
Cage speelt in de thriller hoogstwaarschijnlijk de rol van ongelovige journalist. Wanneer een deel van de wereldbevolking verdwijnt, komt de reporter er achter dat enkel gelovige mensen zijn verdwenen en de 'anti-christ' de macht op aarde over gaat nemen.

De regie van Left Behind wordt verzorgd door
Vic Armstrong. De legendarische stuntman zal met de thriller voor het eerst plaatsnemen in de regiestoel sinds zijn debuutfilm Joshua Tree (1993) met Dolph Lundgren. Cage was recentelijk te zien in de thriller Stolen en leent zijn stem aan een holbewoner in de animatiefilm The Croods.

De opnames voor Left Behind gaan in april 2013 van start.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten